30 J AN U A R I

Hej :)
hoppas ni alla har en fin tisdag. 
Min planer om att äntligen få lägga upp vårnyheterna på webben sprack. Just nu är problemet att jag kan inte synca över produkterna från kassan till webbshoppen. Jag vet inte om felet ligger hos mig, att jag är så oteknisk att jag inte förstår. Eller om det är så att supporten inte kan förklara så att jag förstår. 
Men tänk att en sak som har fungerat i över ett års tid, helt plötsligt inte fungerar längre helt utan någon förklaring.
Så ja frustrationen är på topp.
Men mitt i allt elände har jag fått hem nyheter till butiken. Så mycket fint.
Här nedan ser ni en outfit som jag kan rekomendera starkt. Klassisk rundhalsad tröja ifrån Inwear ( 1099:-) i en läcker vårfärg. Färgen är kanske lite tanig nu, men då gäller det att plocka på läckra accesoarer. I butiken finns då denna läckra scarfen ifrån Odd Molly ( 895:- ) Som plockar upp rätt färger i tröjan. och i den grå t-shirten som jag bär närmast kroppen. Allt detta hittar ni i butiken och förhoppningsvis snart även på webbshoppen
 
Kram Sofia 
 

29 J A N U A R I

Hej o hopp. 
 
Hopppas ni alla haft en fin helg och bra start på en ny spännande vecka.
Denna veckan ska förhoppningsvis nya produkter kunnas lanseras på butikens webbshop. Jag har haft lite strul med uppkopplingen och de nya produkterna vill inte syncas över från kassan till webben riktigt som jag har tänkt mig. Men vi håller tummarna för att suporten fixar felet under veckan så ni kan få ta del av alla fina vårnyheter som kommit till butiken. 
Förutom det har jag ett inplanerat inköpsmöte i veckan och lite nyheter som ska märkas och plockas upp i butiken. 
 
Har även beställt en ny kamera till butiken, så målet är att kunna inspirera er många härliga outfits under våren på både bloggen och instagram. Men tills dess, en gammal hedlig mobilbild!.
 
Kram Sofia 

Newhouse winter 2018

Hej på er. 
Här i Grästorp avlöser inköpen varandra. Ena veckan inköp i stockholm med inrednings inköp för våren.
Andra veckan inköp i Grästorp med klädinköp för hösten 2018!
Ja det gäller att tänka vår, värme sol och färg ena dagen, och nästa dag höst, regn och mörka färger. 
 
Imåndags hade vi Titti ifrån Newhouse på besök i butiken. Hon visade oss en fin kollektion av Newhouse winter 2018. Färgsksalan blev grått, blått och lite rosa. Klassiska bra färger som kommer väva ihop med första kollektionen för hösten. Är ni sugna att se hela stora delar av höstplaggen som kommer så kika in p Newhouse egna facebooksida, där har dom lagt ut bilder från Stockholm Fashion week och kläderna på catwalken. 
 
 
Kram Sofia