Cloudy Rose

 
 
Hej Bloggen. 
Efter 2 dagar uppe i stockholm med härliga inköp för våren, har jag nu landat hemma i butiken och sumerar ihop alla ordrar. Många läckra nyheter kommer att finnas i butiken under våren. Kameran är full av inspirerade bilder och jag ska självklart visa er några godbitar. 
 
Jag vill börja med att visa er en av mina personliga favriter. DBKD har tagit fram cloudy krukan i en ny läcker färg. Jag måste erkänna att jag var lite skeptiskt till denna färg när vi fick katalogen till butiken. Men när jag fick se den live så blev jag helt kär. Vilken läcker rosa färg! och så kul med krukar som vågar sticka ut bland den vita, svarta och gråa djungen som är med krukor. Denna läckra kruka kommer in till butiken runt februari, och jag kan knappt vänta!
Vad tycker du? hiss eller diss för den nya färgen?
 
Kram Sofia 

Formex dag 1

(null)

Första inköpsdagen på Formex är avklarad. 
Vi kom upp till Stockholm sent måndag kväll och fick en god nattsömn på hotellet innan vi idag besökte inredningsmässan Formex. 
Idag har vi haft ett bra flyt och hunnit med oväntat många leverantörer.
Jag har gått runt med kameran hela dagen och fotat mycket, men konstaterat nu när jag hamnat i sängen att jag har bytt mobil och inte parkopplat kameran med mobilen, så alla ljuvliga bilder får jag bjuda på senare. 
Vill ni hänga med på jakten efter vårens godbitar kan ni alltid följa butikens instagram @lindshlsmode.se 
Nu blir det några timmars sömn för att ladda för morgondagens fortsatta inköp. 

Kram Sofia 

Purple dress

 
Tror ni att ljuslila bli en stor färg i vår?
Oavsett färg blir jag alltid glad när klädkollektionerna innehåller mer färg än svart. Det lila sättet jag bär på bilderna ovan kommer ifrån Inwear och pryder nu butikens skyltfönster. Ni hittar dessa godbitar HÄR
 
Kram Sofia