28 F E B R U A R I

Från det ena hantverks jobbet till det andra. 
I måndags och tisdags har jag fått god hjälp med renoveringen i lägenheten utav min fina morfar och farfar. Vi har gått tre man i två dagar. och vist har det gått undan. Nu ligger det fina golvet även i vardagsrum och i hallen. Samt att nästan alla golv och taklister är på plats i sovrum, vardagsrum och hall. Nu är det bara köket kvar innan vi kan hämta det nya köket som blev beställt i söndags. 
 
Idag var jag åter i butiken för att jobba lite. Men jag fortsatte lite i hantverksbanan även i butiken då jag skruvat upp lite nya hylllor på väggen för att göra vår "Ernst" avdelning lite större. Med en liten klapp på axeln känner jag mig nöjd, då det blev riktigt fint. Fixar bilder på en välfylld avdelning i morgon. Idag får ni nöja er med bilder på hur väggen växer fram. 
 
 
 
 
Kram Sofia 
 

Nya golv

Godmorgon. En mycket tidig söndag morgon. Klockan är nu 06:30 och jag är strax på väg till stallet för att släppa ut mina hästar. Idag ska jag till Ikea och beställa köket till lägenheten innan vi ska på kalas vid lunchtid. Så för att hinna med allt är det bara att gå upp itid. 

Renoveringen i lägenheten går frammåt, och igår lade vi golvet i sovrummet. Jag har valt ett laminatgolv med 2 stav som är både lite grått och lite brunt men ändå ett ganska ljust och härligt golv. Det känns just nu superbra, och färgkombinationer med tapeterna blir mycket bra. Fortsättning följer då planen är att fortsätta lägga golv på både måndag och tisdag.  

(null)

Kram Sofia 

23 F E B R U A R I

Hej på er :). Hoppas ni alla har en fin Fredag, Idag plockar jag upp nyehter från bland annat, Terra Midi och DBKD i butiken. Nya hyllor ska även monteras upp för att göra avdelning med Ernst produkter större. Så har du vägarna förbi Grästorp?, kika in och se på alla läckra nyheter som kommit in. 
 
Vill även visa er denna supersnygga oufiten. 
Självklart hittar ni den i butik eller på webben här . Blus 599kr Byxa 899kr
 
 
 
Kram Sofia