Barndop

Hej på er :)
 
Idag har jag en lite lugnare måndag i min lilla butik. Sitter mest och planerar vilka produkter som jag ska ta med och sälja på Bjertorps Julmarknad som är till helgen, och där i mellan så syr jag tomtar på löpande band. 
 
I Lördgas var vi iväg på barndop för min brorsson. Folke Lindahl blev gossebarnet tilltalsnamn. Namnet är även ett gammal släktnamn som nu kommit tillbaka efter 5 generationer. Han skötte sig exemplariskt i kyrkan och var på ett strålande humör. Efter själva dopet i kyrkan blev det kaffe och tårta med alla inbjudna gäster. 
 
Hoppas ni alla haft en fin helg. 
Här kommer lite bilder från barndopet. 
 
Kram Sofia 
 

10 N O V E M B E R

Hej Fredag kväll!
Denna veckan har bara sprungit förbi hos mig och jag har inte riktigt fattat att det redan är fredag!. 
Men det är bara att försöka hänga med när tiden tickar iväg. Ikväll ska vi iväg till "ponny familjen" i trollhättan och äta en god middag och fira de fina resultaten dottern har ridit in de senaste veckorna. Ska bli så kul att träffa dom alla, senast vi sågs var i sommras när hela familjen besökte oss på Smögen. 
Men det får bli en lugn kväll för mig, för  imorgon ska jag upp och jobba i butiken mellan 10-14, Sen är det bara hem och byta klädsel och rulla bilen mot en av kyrkorna som ligger utanför Grästorp, Där min brorsson Folke ska döpas. 
 
Dagnes/ kvällens outfit. 
Iklädd i Newhouse från topp till tå. 
Önskar er alla en fin Fredagkväll 
 
 
Kram sofia 
 

09 N O V E M B E R

Nu är det jul, här i vårt hus!
 
Ja det är ju trots allt bara 6 veckor kvar till jul! och när advent har varit så springer tiden så fort iväg och visp så är det jul. Har ni känt av julstressen ännu?
 Under en veckas tid har jag plockat fram julen i min lilla butik. Några tycker det är lite tidigt, andra är överlyckliga. 
Jag tänkte visa er lite bilder på det ajg plockat fram, och jag börjar med att visa er det röda bordet, eller ja bordet där jag plockat fram alla röda produkter som passar till jul. 
'
Kram Sofia