30 N O V E M B E R

Godkväll
Har ni alla haft en fin dag?
Min dag har rullat på mer än vanligt. Från ett frukostmöte til ett inköpsmöte, och sedan lite julpynt i butiken efter det. Så idag har järnkontoret gått varmt och tänkt på många olika saker. 
 
Idag hade jag som sagt inköpsmöte med söta Anna på Isay. Hon visade en fin kollektion av isay för hösten 2018. 
En liten tuff kollektion där färgskalan blev grått, svart och lite grönt. Jag tror helt klart att några av de godbitarna jag valde ut kommer bli stora favoriter i min nästa höstgaderob. Nackdelen är bara att jag måste vänta tills augusti innan varorna släpps i butik. Men den som väntar på något gott? ( väntar ibland förlänge ;) )
 
 
 
 
Kram Sofia 
 
 

fasad av chocklad

Som rubriken säger. Ett hus byggt i chocklad
Eller kanske inte helt i chocklad. Men en fasad i ren chocklad. 
Detta blir mitt kvällsjobb under veckan vi har framför oss. På söndag ska det stå klart. 
Jag kanske har tagit mig lite vatten över huvudet, Men jag har en plan och stor vision om årets julskyltfönster. Och jag tror att slutresultatet kommer att blir något extra. Med ett hus gjort av chocklad i ett vinterlandskap blir det ett unikt skyltfönster
Eller vad tror ni?
 
 
Kram Sofia 

"Pre fall" Inwear

Hej på er :)
Hoppas ni alla har en fin måndag, idag är det sista måndagen i november och snart är vi inne i mysiga December. 
Idag började jag dagen lite tidigare i butiken då vi fick besök av söta Alexandra som är säljare för märket Inwear. 
Idag spanade vi in "PRE FALL" kollektionen. En liten kollektion med små godbitar som landar i butiken under juni måndad. Färgerna blir royalblå, svart och ja leomönster. Vet inte vad jag ska säga om leomönster, det är för mig inget klockrent mönster just nu, men det kommer förhoppningsvis att växa fram. Jag kan ju smälta det hela fram till juni då kläderna kommer, och hoppas på att mönstret växer fram.  Men jag säger stora tummen upp för den fina blå färgen inwear hade med i pre fall kollektionen. Kul med någon annan blå färg än alltid marinblått. En blå färg som är lika snygg under sommaren som till höstkollektionen. 
Här kommer en liten sneak peak på färgskalan som kommer i juni. 
 
Kram Sofia