Augusti månad

 
Hej fina ni :)
Hektiskta dagar som vanligt  i augusti månad gör att bloggen blir lite åtsidan satt. Så vad har hänt sedan sist?
Jo efter 4 roliga och inspirerande dagar på formexmässan blev det inrutat schema hemma. i butiken skulle nya varor märkas och plockas upp. Vi har hunnit med 3 st inköps möten och inventerat hela butiken. Så nu är butiken redo för att skyltas om med höst inspiration. Jag själv har lagt min lediga tid med hästarna som har under veckan fått ett nytt hem. Detta för att underlätta min vardag och ridning under vinterhalvåret. 
Bilderna ovan är tagna på formexmässan under inköp. 
 
Kram Sofia 

Inköpsdagar

Hej från storstaden Stockholm 😊 
Jag och mamma tog morgontåget upp i måndags för att spendera 4 dagar på inköp. 
Vi började måndagen men en tur på stan innan vi åkte ut till frihamnen och besökte vår fina leverantör Bruka design. Alltid ett trevligt möte med vackra nyheter och mycket inspiration. 
(null)

(null)

Igår besökte spenderade vi hela dagen på Stockholmsmässan o Formex. En lugn och väldigt inspirerande dag där vi mest gick runt och skummade över mässan. Ett bra sätt för att spana in trenderna, hitta de bästa leverantörerna och hinna njuta av alla inspirerande montrar. 
Idag ska vi tillbaka till Formex och lägga några beställningar hos bland annat DBKD och Ernst . Häng gärna med oss runt på mässan via Instagram @lindahlsmode.se 

Kram Sofia 

Tia pullover

 
- Tröja inwear, Skjorta Newhouse, Jeans Mosmosh -
 
Fredag och full fart mot helgen. Jag ska denna helgen försöka ta det lite lugn och låta kroppen varva ner lite. För nästa vecka blir det långa och roliga dagar som väntar. På måndag tar jag och mamma tåget upp till Stockholm för 4 inköpsdagar på formexmässan.
Jag har börjat prova ut lite passande outfits som ska packas med. På bilderna ovan ser ni en utav dessa outfits. Den fantastiska teddy tröjan från Inwear har kommit till butiken även iår, men i nya läckra färger. Jag älskar att bära denna tröja ovanpå en skjorta för att få en varmare och höstigare look. Frågan är om jag ska bära det till jeans eller kjol? Skorna är ifrån min mormors garderob och väver samman outfiten med den vinröda färgen.
 
Kram Sofia