Mössebergs kurort

Hej 


Igår rullade jag bilen till Falköping och mössebergs kurort ( spa ) för att möta upp mina söta ich underbara vänninor. 
En resa som vi tänkt att ha gjort ett bra tag och som nu äntligen blev av! 
Vi alla har fyllt 25 och vi kände att istället för att byta presenter så valde vi att göra något tillsammans. 

Vi började dagen med lite lunchbuffé för att sedan gå vidare till spa avdelningen och bara ha det supermysigt. Mycket roligt snack som ledde till många skratt. 
Senare på kvällen slog vi oss ned vid dukat bord där vi blev serverade en toast Skagen till förrätt och vildsvin på kålbädd till varmrätt.

Jag och 2 vänninor har stannat över natt. Så nu väntar en lång och god frukost innan vi tar en sväng till på spa avdelningen. 

Lite bilder från gårdagen 

Kram Sofia 

Handla lokalt

Hej på er.
 
Tillsammans med de andra lokala butikerna i Grästorp gör vi en gemensam satsning om att upplysa våra kunder om hur viktigt det är att handla lokalt.
Brukar du handla lokalt och gynna de butiker nära dig?
Dessa budskap gäller alla orter, och är helt klart något tänkvärt!
 
 
Kram Sofia

Nytt varumärke!

Ja ni läste rätt!
I vår kommer det ett nytt varumärke till butiken. Ett varumärke vi har kollat på förut men aldrig tagit steget till att köpa in. Men efter att ha frågat er, våra söta kunder på sociala medier vad ni önskar för nytt varumärke hos oss och ni nämnar de vi kollat på så känner vi oss trygga och säkra i beslutet.
Det nya varumärket som kommer in i vår är ...... trummvirvel!! INWEAR
 
Inwear är ett geniunt gammal företag som varit med i branchen i många år. Klassiska snygga snitt, samt hänger med på trenderna för den modemedvetna kvinnan.
 
Vi har nu köpt in både vår1 och vår2. och jag kan säga er att det kommer bli en färgglad vår. Med tuffa och traditionella looks till en bra prisbild. Så tummen upp för Inwear, och vi hoppas och tror att även ni kommer gilla varumärket.
 
 
 
En av mina foviter som jag hittade i sommarkollektionen är helt klart denna röda byxdress.
Här ser ni vår söta säljare Alexandra som bär upp byxdressen så snyggt! Ni kan även följa henne på hennes blogg här och instagram under namnet @alexandrastyleswe
 
 
Kram Sofia