Boende

Jakten på eget boende!
 
i snart 2 års tid har jag och Rickard letat efter ett gemensamt boende. Något som är betydligt lättare att säga än att hitta det rätta! I dagsläget bor vi fortfarande hemma hos varsina föräldrar, något som fungerar oerhört bra. Men det är helt klart dags för oss att lämna det trygga boendet och starta något eget. 
Eftersom vi båda har hästar som vårt stora fritidsintresse och äger några stycken själva så har vi inte så mycket mer val än att köpa en gård. Men att hitta en gård med rätt läge, rätt prislapp och kanske det svåraste av allt, rätt storlek, är inte så lätt. Vi har varit runt och kollat på ganska många obejekt, några intressanta och andra inte. Men inget utav dom det blivit affär på ännu. 
 
Drömmen är att hitta en gård där vi själva kan få sätta våran prägel på gården vore ju drömmen. 
Jag drömmer om en vit stenladugård med svarta dörrar. Ett 2-plans hus med öppen planlösning, på bottenplan där kök och allrum är i ett, och en övervåning med flera sovrum. 
 
Har ni några boende drömmar?
 
 
 
 
-Bilder hämtade via google-
 
Kram Sofia

31 O K T O B E R

Hej på er.
Hoppas ni ala har en toppendag. Här i Grästorp är det kyligt men solen tittar fram och det känns så härligt. tänk vad lite sol kan göra med humöret. Idag passade jag på att fotografera min outfit för dagen. Det var ju ett tag sedan sist, men nu är det äntligen dags igen. 
Kläderna hittar ni som vanligt i min butik " Lindahls Mode" 
Länkar till kläderna längst ned. 
 - Milano cardigan  #Newhouse HÄR, Jeanskjorta #Newhouse HÄR, Svarta jeans #Mosmosh HÄR
 
 
Kram Sofia 

Jubileum

5-ÅRS JUBILEUM!
 
I helgen firade i vårt 5-års jubileum med butiken. I lördags bjöd vi på kaffe och tårta och bra erbjudande till alla kundr som handlade. I söndags öppnade vi extra och bjöd in till modevisning. Vi är så tacksamma att det kom så mycket folk och förgyllde vår helg. 
 
Tänk att det redan har gått 5 år sedan vi öppnade upp dörrarna till vår egna butik som vi hade drömt om i flera år. Det har varit fem superroliga och tuffa år med allt vad det innebär att driva butik. Jag brukar säga att det är som ordspråket " en dans på rosor" och det ordagrant, för det är väldigt taggit i mellan åt. Men vad gör det när man får jobba och utvekla det man brinner för. 
 
 
Kram Sofia