Krukan Cloudy

Godkväll
I måndags åkte jag till Vara och besökte tjejerna på DBKD, och jag fick med mig massor av fina krukor hem till butiken. Bland annat stora kartonger med den populära krukan Cloudy som är designad tillsammans med Hanna Wessman. En trendiga kruka som syns i alla trendmagasin, på stora hotell och ite minst på NK. Krukan finns i 4 färger märk grå, grö, vit och den nya färge greige ( som är ljus sand men drar lite mot det gråa hållet. SUPER FIN)
 
Så idag passade jag på att fotografera krukorna för att lägga upp på instagram och facebook.
eftersom vi haft lite problem med fraktbolagen att ömtåliga saker ofta går sönder har vi valt att endast sälja krukorna i butik.
Så varmt välkommen att besöka oss i Grästorp.
 
Kram Sofia

Lucka 2

I sammarbete med Lindahlsmode.se vill jag tipsa er om att vi just nu ger er 15% Rabatt på hela sortimentet ifrån Bruka Design. Erbjudandet gäller under hela vecka 48.
 
Kram Sofia

Movie maker!

Nu har jag börjat filma några små snuttar som ska sättas ihop till en inspirationsfilm inför jul. Arbetet de närmsta dagarna nu består av att klippa ihop filmerna, sätta till musik och lansera.
Det är första gången jag gör något sånt här, och eftersom jag inte är så himla teknisk av mig har jag fått läsa mig till mycket, och kollat på youtube-klipp. Så nu håller jag tummarna för att jag får ihop det till en helt okej film för att visa er.
 
Kram Sofia