Grästorps mässan

Hej bloggen. 
I flera veckor och dagar har jag planerar och fixat med grästorpsmässan som äger rum idag. Montern har planeras och byggts upp, modellerna inför modevisningen har provat färdigt. Allt ligger nu i sin ordning. 
Vi är redo att nu ta emot alla glada mässbesökare under dagen. Varmt välkomna till våran monter "75" för att ta del av fina mässerbjudande, och missa inte modevisningen på stora scenen kl 1 där vi visar sommarens stora trender. 

Vi ses väl där? 
10-17 idag lördag! Kram Sofia 

Smögen

Hej bloggen, 
Denna soliga påskhelgen har jag spenderat på härliga smögen. Träffat många glada och positiva människor, och vi har fått väldigt bra respons på boden vi har öppnat :) super skoj, idag är sista dagen vi har öppet denna helgen, sen öppnar vi åter till midsommar och håller öppet hela sommaren :) 
Inspiration ifrån smögenKram Sofia 

Drömmar som går i uppfyllelse

Nu kan jag äntligen avslöja en stor dröm som har gått i uppfyllelse. 
Karriärmässigt så har den stora drömmen att få öppna en egen butik redan fallit in, nästa mål och dröm för att utveckla företaget Lindahls Mode har varit att få ha en bod på smöggembryggan under sommaren och sälja varor. Den drömmen går nu i uppfyllelse, imorgon långfredag kl 11 öppnar vi Boden som vi delar med bokompaniet.se. Det ska bli så himla spännande och roligt, jag har jobbat hårt med detta i flera veckor för att få ett så bra resultat som möjligt, så har ni vägarna förbi smögen i påsk eller i sommar måste ni titta in hos oss, Boden ligger efter toaletterna in i hörnet, det kommer ni inte missa, 
Smygtitt på lokalen, den är så himla mysig, 
Varmt välkomna att besöka oss nu i Grästorp och på Smögen samt på webben dygnet runt 

Kram Sofia