Inköp

Hejsan bloggen,
Nu har vi varit iväg i Borås och gjort inköp hos Newhouse för hösten 2014. Ja ni hörde rätt, HÖSTEN 2014, det är galet, vi köper in nya kollektioner nästan ett år innan vi får hem varorna. Men det är väldigt roligt att se vilka färger som kommer och vilka trender. Sen är det en smak sak vilka färger man själv tycker om,
Här kommer ett litet smakprov på produkter vi har valt och färgspelet vi valde på våra kläder.
 
 
Hoppas ni kommer tycka om höst2014 lika mkt som jag,
Mina favoriter ur denna kollektion kommer helt klart vara ridbyxe modellen, ( den finns även denna höst, måste blogga om den byxan någon gång, helt fantastisk ) Samt alla jackor, så sjukt mycket fina jackor, det kommer bli svårt att välja 1 modell till hösten 2014.
Newhouse populära lättviksdunjacka kommer i nya färger, samt att dom har gjort en bomberjacka modell av lättviksdun, det är så mycket kärlek.
 
Kram Sofia
 
 

Ciclon

Hejsan,
TJOHOOOO, Vi har fått in ett nytt smyckes märke hos oss på Lindahls mode. Det är ett spanskt märke som heter Ciclon. Alla Ciclóns smycken är handgjorda i Madrid och består av metalllegering (blandade metaller) och har ett silveröverdrag på 10-15 micro.
 
Här kommer ett litet smakprov på några modeller.
 
Ni hittar fler modeller hos Lindahls mode i Grästorp eller på webben http://www.lindahlsmode.se/ciclon.html
 
Kram Sofia

Dagens outfit

Hejsan Boggen,
Oj det är redan fredag idag? hur fort gick inte den här veckan?. Det är dom här snabba veckorna man undrar vad man egentligen har gjort, och konstaterar att man inte äns hunnit med hälften av allt man har tänkt sig, Men det är bara att se framåt och ta det nästa vecka. :)
 
Idag bär jag super fina kläder ifrån Norska byTiMo
 
Topp ifrån by TiMo, Linne ifrån by TiMo, Byxor ifrån by TiMo, Ringar ifrån Annica Vallin och Uno de 50.
Ni hittar TiMo:s godbitar hos oss i butik och på Webben
 
Ha en Trevlig Fredag
¨Kram Sofia