31 M A R S

Hej Soliga Fredag! 
Ja det var något jag önskade att få säga, istället är det hej blåta, gråa och kalla fredag. Men det är ju ändå fredag, det brukar ofta vara en bra dag. Ikväll ska jag och rickard ut och äta med två vänner i Trollhättan. Det ska bli jätte trevligt, jag har inte träffat dom på nästan 4 veckor när vi var ute i göteborg sist? Så denna kvällen ser jag fram emot. God mat på resturang, något gott i glaset och trevligt sällskap är en bra fredag och bra start på helgen.
 
 
 Kram Sofia

Ilse klänningar

Under hela denna veckan har vi lite extra rabatt på allt från Ilse Jacobsen. 20% på allt, vårnyheter och klassiskier, ett riktigt bra erbjudande tycker jag. Ilse Jacobsen är kanska mest kända för sina underbara klänningar med kvinnliga passform och helt strykfria! 

Några modeller ligger uppe på vår lilla webbshop. Men desto fler finns i butiken, är det någon du ser på bilder som inte finns uppe på vår webbshop www.lindahlsmode.se är det bara att mejla mig på info@lindahlsmode.se så hjälper jag dig. 

Bild på vackra Ilse klänningar i vårt skyltfönster 

Kram Sofia 

Hår

Hej Torsdag!
 
Morgonen började med en snabbis sväng till stallet för att hinna släppa ut och fodra hästarna innan jag for vidare till frukostmöte kl 08:00 med Grästorps Handel. 
Idag ska min kropp få lite kärlek och omsorg i form av massage, Det kan vara välbehövligt, sist jag var där för ca 2 veckor sedan hade jag sjukt ont! jag hoppas att massagen sist gav verkan och att det känns bättre idag. 
I eftermiddag blir det till att jobba och planera framåt med aktiviteter för butiken under våren.
 
Här kommer några bilder på min nya hårfärg. 
Känner mig riktigt nöjd för att ha lyckas färga detta hemma. det blev som jag hade tänkt mig, något ljusare mot vad jag hade förut. En varm och guldig färg av mellan brunt.
 
Örhängerna finner du här ( adlink) 
blusen är helt ny och kommer snart upp på vår webbshop. 
Kram Sofia