Fåtöljer

Hej bloggen. 
Idag har vi fått världens snyggaste fåtöljer, och inte nog med det så är dom sköna också! 
Passar både inomhus och utomhus. Tänk er med en fårskinnsfäll, en kudde å kopp kaffe i solen. Det är något jag ser fram emot på våran uteplats, 
Varmt välkomna till butiken å provsitt gärna :) 


// kram Sofia 

Sommar nytt!

Hej bloggen,
Igår fick vi lite sommarkläder ifrån Newhouse. Haha ja det låter nästan galet men nu har shortsen kommit till butiken. Gäller och vara ute i god tid? 
Bland alla shirt finns även snygga tröjor och en helt fantastisk klänning, för mig var det som kärlek vid första ögonkastet. När jag först såg klänningen i Köpenhamn i augusti föll jag direkt, och nu när jag fått prova den i rätt storlek, ja vad ska man säga, vilken klänning, helt klart min sommar favorit, 

Vad tycker ni? 
Kram Sofia 

En unik smakupplevelse?

Ja eller vad ska man säga, alla produkter ifrån saga är ju himmelska. Nackdelen med det är att det är väldigt lätt att gå och smygäta lite i butiken. Men det är väl ett gott täcken på allt det goda som finns. 
En perfekt present till sig själv eller att ha med när man går bort i stället för en "blomma",. Det finns att välja på allt ifrån te, kaffe, olja, vinäger, balsamico, sirap, salt, honung, maränger och självklart godis! 

Kram Sofia