Villa Shirt

 
Hej på er :) Hoppas ni alla haft en fin och rolig helg. Jag har spenderat helgen med lite lördags jobb och en sväng i Borås. En lugn och skön helg med god mat, fint sällskap och en ljuvlig söndagspromenad. 
 
Den ljuvliga blusen jag bär på bilderna ovan kom in til butiken för någon vecka sedan och har redan blivit en favorit hos både mig och mina kunder. En fin blus med tuffa detaljer. Spana tillexempel in den sportiga mudden på ärmen, eller den fina kragen som går att knäppa hela vägen upp i halsen eller låt den vara nervikt. Jag stylar blusen med vida svarta byxor och en mysig tröja i matchande höstfärg. Busen kommer ifrån Inwear och kostar 999kr och du hittar den i butiken eller på vår webbshop HÄR
 
Kram Sofia 

Wedding

 
I lördags fick jag vara med och bevittna ett vackert bröllop i Borås. Det är något extra med just bröllop, alla är så glada, några en aning rörda av den fina stämmningen, men framförallt så har många valt att klä upp sig lite extra. 
 
Jag får ofta frågan i butiken hur man ska klä sig på just bröllop, och ja, det är så olika från bröllop till bröllop, då vissa kan vara enkelt vackra medans andra betydligt pampigare. Jag rekomenderar att först ta till sig det som står på inbjudan om klädkoden. Sen är det oerhört viktigt att tänka på sig själv och ställa frågorna
 
" Vad trivs jag i? " - Klä dig i något som du känner dig bekväm med. Trivs du bäst i lång eller kort klänning? Trivs du inte i klänning? välj en stilren kostym. Finns oerhört många fina på marknaden idag. Tänk även på att välja en färg som du känner dig bekväm med och trivs i. 
 
"hur känner jag mig extra fin?"  Se till att klä dig i något som du känner dig extra fin i utan att känna dig "utspäkad" - välj därför något som känns lite finare mot vad man brukar ha till vardags. Ett tips är att även välja fina underkläder så man känner sig fin hela vägen. För känner du dig lite extra fin kommer det att utstrålas. 
 
"är detta ett plagg jag kan få tillfälle att använda vid ett annat tilfälle?" - Tänk på att välja ett plagg som du känner kan användas vid fler speciella tillfällen. Det är bra för både miljön och din plånbok. 
 
 
Kram Sofia 

Rong jacket

 
 
En av veckans outfit. 
Den veckra rutmönstrade jack / Kavajen ifrån Isay är en hitt i höstgaderoben. Klä den till en enkel t-shirt eller som jag med en mer dekorativ blus. Ni hittar den här och blusen här
 
Denna veckan har det rullat in mängder med nyheter till min lilla butik och jag packar upp för fullt. Så mysiigt med alla höstfärger och tända ljus när kylan och mörkret har kommit till oss. 
 
Kram Sofia