möt sommaren med färg o mönster

 
Jag blir så glad och lycklig över lite färg och mönster, deta piggar alltid upp mig i den grå vardagen. 
Just nu finns det många modeller med just färg och mönster i buiken, och här ovan ser ni några tips. Den läckra och omtyckta byxdressen finner nu i min lilla butik i Grästorp eller på butikens webbshop www.lindahlsmode.se 
 
Kram Sofia 

Sena möten

Godkväll, klockan är strax 22 och jag är precis hemkommen från dagens långa dag där möterna har avlöst varandra, men ibland är möterna viktigare än hur lång och intensiv dagarna kan bli, och idag var en sådan dag. 

Efter dagens jobb stack jag snabbt iväg på ett första kort möte där vi är en liten grupp i Grästorps handel jobbar för hur vi ska marknadsföra oss och jobba med Nossan Ljusfestival som äger rum under en vecka i höst här i Grästorp. 

Kvällens sista och långa möte, var åter igen en träff med de kvinnliga egenföretagarna i Grästorp som är med i det kvinnliga nätverket vi har startat. Så man ska kanske inte kalla det för möte? 
Idag höll en av de duktiga kvinnliga företagarna ett intressant fördrag om just företag och hur det kan vara som kvinna att driva just företag, för mig var det ett givande och inspirerande fördrag som fick igång tankeverksamheten. Kan ni känna igen er i att ibland måste man lyssna på någon "utifrån" för att fortsätta känna drivet och självsäkerheten i det man håller på med? Det kan gälla i allt från jobb, till träning, till relationer.

Nu avslutar jag kvällen med lite tilltugg, mjukiskläder och en filt i sängen för att läsa igenom några bloggar. 
Önskar er en trevlig kväll 
(null)

Kram Sofia 

25 A P R I L

Hej mitt i veckan. hoppas ni alla har haft en fin start på veckan. Min vecka har hitils varit fin, det har flytit på bra i butiken och jag har äntligen kommit igång med ridningen igen. och det känns kan man säga, benen är lite möra och det känns mer som om jag har varit ute och sprungit ganska många kilometer. Men vad gör väl det, lite träningsvärk försvinner väl snart?
 
Igår och idag har det rullat in mycket nya varor till butiken. Låda efter låda från leverantörer som, Inwear, Tove Frank, Bud to Rose. Ernst, Bruka. Ja ni hör ju, listan kan göras lång. Men så kul med alla nyheter, och nyheter innbär även lite omplock i butiken.
Så här såg det ut när bordet med alla nyheter från Ernst fick växa fram
 
Kram Sofia