Veckans önskelista

Hejsan. För att lysa upp den gråatillvaron lite tänkte jag visa lite saker som står på veckans önskelista, 1: nu när våren är på ingång (förhoppningsvis) är det dags att damma av skinnjackan. el varför inte köpa sig en ny? För alla er som bara längtar efter att bära skinnjacka så snart som möjligt rekomenderar jag er att använda en med pälskrage, det får plagget att se lite varmare ut i våran hopplösa vargavinter. Jag hittat en som föll mig i smaken på nelly.com. (beklagar bild storleken)

En klänning till?. klänningar kan man aldrig ha för många. passar både till fest och till vardagen. Jag hittade denna svart mkt enkla klänningen på Ginatricot. den tycker jag passar både till fest sommar som vinter, eller varför inte


en härlig sommar dag på stranden  
Det samma gäller skor. Man kan inte ha för många par skor, här är ett par läckra sommarskor som passar till ALLT. Vardagen och till fest, klänning som byxor. Dessa läckerheter finns på HM.  Som grädde på moset måste jag självklart ha med Maria Montazami egen designade väskor...

Full fart

Tjenixen. Det har ni varit full fart i vardagen med, skola utgång och hästar. Ibland önskar jag att ett dygn kunde innehålla 48 timmar. Tänk vad man skulle kunna hinna med mycket mera. Kalahari har börjat sköta sig riktigt fint nu när man rider ut. ÄNTLIGEN! ett Stort TACK till Filippa som red med ut på Berry. I torsdags fyllde min sötunge Rebecka hela 20 år. Detta var ju självklart att vi skulle fira. Förfest hos Rebecka och Kevin med vänner, sedan åkte vi in till thn och gjorde Lipz, Det är alltid lika kul dagen efter när man sovit 3 timmar och klockan ringer och man konstaterar att man måste dra sig iväg till skolan.. Torsdagens fest kläder: svart klänning med jeans pumps. Alla minns väl idol Minnahs guldiga klänning ifrån bik bok. Min har dock blivit svart, och med lite omsömmnad är den riktigt snygg.

Min nya favorit klänning

Hej hopp allesammans, äntligen går vi mot ljusare tider. vilket innebär att våren och sommarens mode stormar in i butikerna i full fart vilket jag gillar. Alla vackra vår färger. Eftersom att favoriterna oftast kommer tidigt får vi passa på att vara ute i god tid. Jag har redan hittat en stor favvorit. Den är snygg både till fest och en varm sommardag på stranden. en Gina Tricot klänning. (bild)