inköp för hösten

 
Hej blggen!
I onsdag var jag och mamma iväg till Göteborg för att kolla på höstkollektionen för 2019 hos Mosmosh och Inwear. Vissa kollektioner är helt klart bättre än andra fast det kan vara från samma varumärke. och Mosmosh gjorde oss inte besvikan denna gången! vilken kollektion. Ni vet den där känslan när man kommer igång och bara vill ha allt! En kollektion där både färger och modeller toppade. Spana tillexempel in den ljuvliga plisserade kjolen med den grovstickade tröjan till, eller den rosafärgade kavajen med matchande byxor! Två set som jag kommer att längta lite extra på. 
Kläderna ligger för leverans i Juli/Augutsti. 
 
Efter en sådan fin kollektion ifrån MosMosh blev det svårt att ladda om till nästa kollektion. Även om Inwear visade upp en fin och stabil kollektion fick jag inte alls samma vill ha känsla på allt. Men några godbitar plockades ut, där bland annat den ljuvliga skinnkjolen och en grön stickade tröja som skymtas lite på bilden nedan. På denna kollektionen köpte vi färger som grönt, svart och camel. Även dessa kläder kommer till butiken runt augusti månad. 
 
Kram Sofia 

Storskjorta

 
 
Hej Bloggen
Idag stänger jag igen butiken kl 13:30 och tar med mig mamma och rullar bilen ner till Götebrg för lite nya inköp. Idag ska vi besöka Ninia och Haidi som säljare MosMosh och sen Alexandra som säljer Inwear. Det blir en sen kväll men hoppas på en rolig och inspirerande dag med fina höstkollektioner. 
 
och äntligen har vi lite plusgarder ute. Solen lyser nästan igenom molnen och jag kan börja fota outfitbilder utomhus! på bilderna ovan ser ni dagens outfit. En skön och avslappnad look med en storskjorta med fina detaljer som bred manchett och klädda knappar. Till skjortan har jag satt mina favoritbyxor ifrån Inwear som ni finner HÄR ( jag har på mig vårens nya i marinblått. Men standard svarta finner ni via länken. )
 
Kram Sofia 
 

blå armband

 
 
Hej bloggen, och första dagen på denna veckan. 
Hoppas ni alla haft en fin helg. Jag har haft en otroligt effektiv helg. Har hunnit med allt och lite till känns det som. I lördags när vi stängde butiken drog vi igång med att ge butiken ett litet "ansiktslyft" 
vi har målat kassadisken, fönstren och provhyttarna. Samtdigt som pappa var snäll och hjälpte till att olja in trägolvet som ligger i butiken. Ett enormt arbete som vi behöver göra i omgångar då allt som står på govet behöver flyttas bort, samt att oljan behöver torktid. Men nu är 1/3 oljat och vi planerar in en ny helg vi kan ta de sista 2/3. Förutom jobb i butiken har jag hunnit med en löptur, storstädning hemma och tid i stallet med hästarna. 
 
Armbanden ovan är nyheter ifrån Bud to Rose. Ni hittar dessa godbitar självklart i butiken och på webben HÄR
 
Kram Sofia