24 M A J

Hej på er :) hoppas ni alla har det bra i försommar värmen. Visst är värmen helt underbar, men det ställer också till det lite för mig. Nu gäller det att planera in både ridning och ev träning till tidigt morgon eller mycket sen kväll. Dagarna blir lite mycket längre och några sömntimmar försvinner. 
Efter gårdagens löprunda ( som jag förävrigt sprang 10km på 54 minuter )  råkade jag på något konstigt sätt knäcka till min tidigare skadade vänsterfot. Vilket nu resulterar i lugnt schema med både ridning och löpning i en veckas tid. Foten måste vara helt återställd till nästa vecka då klackarna åker på när min fina vännina ska gifta sig. 
 
Nu väntas en lugn och skön torsdagskväll ute i solen med nära o kära. 
 
Kram Sofia 

En helg i maj

Godkväll 😊 hoppas ni alla haft en solig och fin helg. Min har som sagt varit intensiv men så härlig. En helg med strålande sol och familjemys. Dagens planerade resa till Skåne blev inställd och vi valde istället att åka ut till västkustens pärla istället - Smögen. 

Nu väntar sängen för att ladda om batterierna inför en ny händelserik vecka, som startar med ett inköpsmöte imorgon bitti. 

Bilder från helgen - lördagens outfit där kvällens kalas avslutades i utomhusbad.
(null)

(null)

(null)


Bilder från dagens besök på den vackra ön Smögen som levererade strålande väder och god mat 😋
(null)

(null)

(null)

(null)

Kram Sofia 

18 M A J

Hej på er från ett soligt Grästorp. Åter igen fredag, och en ny fullbokad helg står och väntar runt hörnet. 
Ikväll blir en lugn kväll med lite grillmat och ett glas vin ( eller två) ute. Allt för varva ned och ladda upp inför en händelserik helg. 
Imorgon blir det jobb med modevising på torget, samt kalas. och på söndag blir det en tur ner till skåne. 
 
Imorgon lördag blir det som sagt en händelserik dag här i Grästorp, med vårmarknad, och kl 12 visar vi klädbutiker upp sommarens mode i form av modevising. Min lilla butik kör även en liten kampanj i samband med vårmarknaden, och ger 20% rabatt på alla vår-och sommarkläder. Gäller endast fredag och lördag. 
 
Kram Sofia