Äpplepaj

Godmorgon söndag. 
Idag tar jag en ledig dag från både jobb och hästar och rullar bilen mot kärleken i Borås. 
Det blir en lugn söndag eftersom jag har lite svårt att röra mig, då jag tidigare i veckan lyckats hosta sönder lite muskeltrådar i sidan. 

Tidigare i veckan passade jag på att ta till vara på några av alla goda svenska äpplen som finns att få tag på nu. En snabb och enkel smulpaj med kanelkryddade äpplen går fort att göra och är en favorit till kaffet. Något jag varmt kan rekommendera er till dagens eftermiddagskaffe. 
(null)

(null)

Kram Sofia 

Saddler väskor

 
" Väska chicago 999:-  "
 
 
" Väska Fredrikstad 1999:- "
 
 
" Väska Narvik 1299:- "
 
 
" Väska Oslo 1299:- "
 
Godkväll bloggen. 
Jag kan nu presentera vår nya satsning i butiken. Vi välkomnar in Saddler som leverantör till butiken och webbshoppen. Vi fick i torsdags en STOR leverans med många godbitar bland både väskor och skärp. 
 
Saddler är skandivaniens ledande tillberhörs företag för modeaccesoarer. Företaget är har bra och lång kontakt med deras leverantör och vänar om miljö,  arbetsföhållande och hantverkskvalite. 
Du kan förlita dig på hållbarheten i varje saddler produkt, och även förlita dig på att lädret håller högsta kvalite. 
Läder är ett av få material i modebranschen vars doft är en väsentlig del av en kvalitetserfarenhet. Äkta läder har även en förmoga att bli vackrare med tiden. 
Så slit din Saddler väska med kärlek. 
 
på bilderna ovan ser ni några av mina favoriter. vill du spana in alla kan du följa länken här så kommer du direkt till butikens webbshop och de fina väskorna. 
 
Önskar er alla en fin lördagkväll
Kram Sofia 

Inköp MosMosh ss19

(null)

I onsdag rullade jag och mamma åter igen bilen ner till Göteborg för att besöka Haidi o nini som är säljare för varumärket MosMosh. 
En varm och solig oktoberdag visade Nina upp en ljuvlig och färgsprakande high summer kollektion för 2019. Jag brukar tycka att de flesta kollektioner är fina, men i denna fans det guldkorn som jag redan nu längtar efter oc kommer garanterat att bo i under nästa sommar. Spana in det randiga tyget på bilden ovan. I det tyget kommer både kjol, topp och klänning. 

Idag lördag står jag i min lilla butik i Grästorp, och håller öppet 10-14. 

Kram Sofia