Julgelgen


Nu har snart även denna julen passerat. 
Jag har haft en mysig jul med nära och kära, och mycket god mat i flera dagar. Men det hör väl julen till? 
Med klassiskt julbord på julafton och kalkon på juldagen. Blev även denna julen komplett. 
 
Jag har även passat på att vila upp kroppen ordentligt efter en intensiv julvecka. Ibland behöver man återhämta sig för att orka blicka framåt med ny energi. 

Bjuder på några bilder från min jul 

(null)

(null)

Kram Sofia 

Uppesittarkväll

Hej och hå i stugan. 
Hur har ni haft det i julstressen? 

Jag har haft fullt upp med glada kunder i butiken som köpt riktigt fina klappar till nära och kära. Har slagit in så mycket paket de senaste dagarna så jag fått ont i rygg och axlar. Men vad gör väl det?.
I ikväll föll ett lugn inom mig och jag har kunnat sätta mig ned i soffan traditionsenligt framför Bingolotto med min familj, njutit av de goda från julbordet och kunnat känna julefriden. 
Imorgon väntas julafton med närmsta släkten. Gott julbord ska dukas fram och fina julklappar ska delas ut. 
Önskar er alla en riktig god nattsömn innan morgondagens Julafton drar igång. 

(null)

Kram Sofia 

21 D E C E M B E R

Julen närmar sig med stormsteg varje dag. Men efter jul och nyår är det dags att blicka frammåt mot våren, och till min lilla butik har vårkläderna redan börjar rulla innanför dörren. Tanken är att plcoka fram alla fina kläder vår kläder först efter nyår. Men frågan är om jag kan hålla mig så länge?
För i veckan fick vi denna superfina tröjan ifrån Newhouse. Alltså så vacker med de fina volangdetaljerna i halsrigningen och i nederkanten. Denna tröjan ihop med en vit skjorta och ett par blå jeans kommer nog bli en av mina favorit styles i vår. 
 
 
 
 
 
Kram Sofia