Linnekudde Samos

Hej på er :) 

Hoppas ni alla mår bra. 

Jag är laddad och inspirerad över alla aktiviteter som händer i Grästorp under Maj månad. Som Företagsmässan, vårmarknad osv. Dock har ett litet problem uppstått! Butikens mobila kortläsare från iZettle har lagt av och garanti tiden har runnit ut, vilket innebär att jag behöver beställa en ny så vi kan ta betalt för varor vi tar med oss utanför butiken vid speciella evangemang. 

Vi har fått in superfina kuddar från fantastiska Bruka Design. Dessa kuddar är gjorda av Linnetyg vilket ger en härliga och ruffare sommarkänsla. Dessa tycker jag passar lika bra i soffan, som på den inglasade verandan, som i lusthuset eller orangeriet. 

Kram Sofia 

Gweneth bag

Hej på er :)
Hoppas ni alla får en fin dag. 
Här på landet känns det som om det blivit höst igen. Det regnar, haglar blåser coh nästan snöar om vartannat. Men sånt väder har väl nästan hela Sverige drabbats av? 
Det är väl väldigt passande nu när vi fått in short och sandaler till butiken. För vem vill inte byta ut långbyxorna mot shorten nu när det är 2 plusgrader och iskalla vindar?
Jag hoppas på bättre vårväder i slutet av veckan. Det behöver både kropp och själ. 
 
 
 
Denna snygga väskan Gweneth bag ifrån EtDay är en praktist väska i nylon. Perfekt till jobbet, träningspasset eller varför inte stranden?
jälvklart finns det matchande necessärer till väskorna. Du hittar alla produkter från EtDay här
nyfiken på väskorna? kika gärna in här för att se klippet där jag visar er väskorna i en liten kortfilm. 
 
Kram Sofia 
 

Gold Butterfly

 
 
 
Jag älskar smycken, örhänge, armband och framförallt halsband. Långa som korta, Silver som guld. Det är så kul att kunna piffa upp vardags outfiten med något extra. Jag gillar små halsband med tunna kejdor och små berlocker. Då tar inte smycket överhand från kläderna, Dom bara finns där och kompliterar upp som ne extra detalj.
 
Detta halsband kommer ifrån Bud to Rose och är helt klart en av mina storfavoriter.
Halsbandet finns att köpa i webbshoppen här  
 
Kram Sofia