Inspirationskväll

Vi blev inbjudna till Inspirationskväll hos DBKD i vara. En kväll där DBKD hade bjudit in sina samarbetspartner Emma Gren och Hanna Wessman. Två inspirerarande kvinnor, med starka viljor och enorm målinriktning.

Hanna Wessman har tillsammans med DBKD tagit fram vår populära kruka cloudy. En trendig kruka som passar i de flesta hemmen. Den finns i 4 olika storlekar, och i 3 olika färger, vitt, mörkgrå (svart) och grön. I höst släpps den även i färgen sand. Den nya färgen är helt klart min favorit.

Emma Gren har tillsammans med DBKD designat en kaffemugg. Det är första gången DBKD lanserar en kaffemugg. Den är stilren o trendig.
Inkommer senare i höst!

Kram Sofia

NYTT MÄRKE

 
 
 
Vi kan nu stolt presentera ett nytt varumärke hos oss, det danska varumärket MOS MOSH!
Mos Mosh är ett av danamarks ledande klädvarumärken. Dom är mest kända för sina fantastiska jeans, Klassiska modeller samt tuffa modeller för den som vill "sticka ut"
 
Finns även snart uppe på www.lindahlsmode.se
 
 
 
Kram Sofia
 

Höstnytt

Höstnyheterna har anlänt! Fast vi bara är inne i juni och högsemestern är i full gång, så har höstens kläder börjat rulla in i butiken. Det blir mkt blått o grått. Stilrena blusar, med och utan mönster, samt knutblusar.

Kram Sofia