Modevisning

Igår annordnade jag och mamma en Modevising med vårens läckra kläder i butiken. Ett kundevent vi brukar hålla som tradition under både vår och höst. Och vilken lyckoträff det blev, solen lyste fint hela dagen och vårvärmen kom. Det blir så himla mycket roligare att visa sommriga klänningar och shorts när vädret är med oss.
Under kvällen hade vi Skohörnan ifrån Grästorp på besök, som visade vårens vackra skor och väskor. Sen fick vi även fint besök av vår fina och duktiga säljare Alexandra från klädmärket Inwear. 
Så ett stort tack till alla fina kunder som kom och förgyllde vår söndag eftermiddag i butiken. 
 
och som vanligt under butikens kundevent hinner jag inte fotografera, men vi fick till ett kort när alla kunderna gått hem. 
 
Kram Sofia 

Köket växer fram

Ni vet den där känslan när man har en bild i huvudet om hur saker ska se ut, och när resultatet nästan blir bättre!

Lägenhetsrenoveringen går frammåt, och nu börjar jag snart se ett slut på allt, några smådelar kvar, som dock kan ta lite tid. 
Vi har äntligen börjat få upp köket. Stommar, lådor, luckor och bänkskiva är nu på plats. Och jag känner mig så nöjd. Det blir så himla fint. 
Imorgon kommer kaklet på plats och sen är det bara lite täckskivor o vitvaror kvar. 

(null)

(null)

(null)

Kram Sofia 

Inför modevisning

Godmorgon 😊 
Har ni en ledig söndag, och sugen på lite vårinspiration? I eftermiddag kl 16:00 arrangerar jag en Modevisning i min lilla butik i Grästorp. Vårens trender i läckra färger. Ortens skobutik skohörnan kommer till butiken och visar upp vårens skor o väskor. Vi bjuder på en inspirerande kväll och självklart bjuder vi på våfflor såhär på våffeldagen.
Samt 20% på alla kläder! 
Så till alla ni som bor i närheten, varmt välkomna 
(null)

Kram Sofia