16 M A R S

Ett långt hej från de sista dagarna. Jag ber om ursäkt för de dåliga uppdateringarna på både mina och butikens sociala medier. Men de sista dagarna har jag grejjat med renoveringen i lägenheten från tidig morgon till sen kväll. Jag har känt en inre stress att aldrig bli klar. Men nu börjar det kännas lugnare och det känns som om jag har läget under kontroll för att kunna fokusera frammåt. Mattläggaren sätter förhoppningsvis badrumsmattan på väggen under dagen och imorgon får jag hjälp med att hänga köket. Så snart kan jag visa er det färdiga resultatet. 

Lite smakprov på hur lägenheten ser ut nu, eller bilderna är tagna för en vecka sedan, just nu är det betydligt stökigare med alla köksdelar högt och lågt. 

(null)

(null)

(null)

(null)

Kram Sofia 

07 M A R S

Godkväll

Tidigare i veckan fotade jag upp lite nyheter till butikens sociala medier. Bland annat de superfina handdukarna ifrån Odd Molly som kom tidigare i veckan. 
Här ser ni en bild av resultatet. 
(null)


Har ni haft en bra dag? Jag har idag fart och flängt mellan butiken och stallet, Med lite veterinärvård på en häst och där imellan lite jobb i butiken. Imorgon blir det lite extra i butiken med kaffe o kaka för att fira den internationella kvinnodagen, mer information kommer på butikens sociala medier
 " Lindahlsmode "

Kram Sofia 

Yamini top

Godmiddag ute i snön!
Idag finns jag i min lilla butik i Grästorp. Planen idag är att fotografera lite bra instagrambilder på vårnyheterna.
Försöka ge både er läsare och mina fina kunder lite vårinspiration trots att snön fallit här på schlätta inatt. Jag tror det är lika viktigt för mig som för er att hitta lite vårinsiration både till hemmet och sig själv trots att man helst klär sig i termobyxor mössa och tjocka vantar, eller kryper ner i den varma filten med en varm mugg. För rätt som det är töar snön bort och visp så kommer våren, och då gäller det att vara bredd innan alla fina vårnyheter tagit slut. 
 
Idag vill jag tipsa er om denna klassiska v-halsade topp med holkärm. Ett perfekt basplagg som aldrig går ur tiden. Fin till både jensen, kjolen eller under kostymen. Tummen upp för den fina halsrigningen, det kvinnliga V.
Toppen kommer ifrn Inwear och kostar 599kr o finns även i svart. Den läckra vårscarfen kostar 299kr 
 
 
Kram Sofia