20 J U N I

Onsdag och nedräkning till midsommar. 
Idag öser regnet ned hos oss på schlätta. Regnet behövs ute på våra marker, men jag håller tummarna för att det hinner regna över tills på fredag och midsommarafton. För midsommar blir alltid mycket roligare och lättare med fint väder. Att kunna leka lekar ute och dansa kring midsommarstången utan att bli blöt. Iår blir det en lugn men troligvis rolig midsommar med nära vänner och deras små barn. Jag ska fixa lite lekar att göra under kvällen, har ni några förslag? kommentera gärna. 
 
Passar på att visa er några outfits under våren som ni nu kan hitta på Lindahls Mode Sommar-REA! Länk till webbshoppen har ni HÄR
 
 
Kram Sofia 

19 J U N I

Hallå mina fina läsare. 
 
Idag vaknade jag upp lite trött och seg. Hade ställt klockan tidigt för att gå upp och rida inna jobbet. Men i stället vände jag mig om och snoozade bort hela ridpasset. Det bästa är ju ändå att komma upp på morgonen och få saker och ting gjort, men vissa dagar orkar inte kroppen och motivationen för att tvinga sig upp är på lite halv fart just nu. 
 
I min lilla butik har rean dragit igång och har startat bra. Finns många fina plagg kvar att fynda, innan jag börjar plocka fram lite höstnyheter som börjat trilla in. 
 
Outfit från min väns sagolika bröllop för snart 3 veckor sedan. Fler bilder från bröllopet kommer inom kort. 
 
Kram Sofia 
 

Summer Sale

 
Idag startar min lilla butik säsongens REA! Fynda godbitar från Inwear, Newhouse, Mosmosh, Inwear, Odd Molly Home med många fler. Varmt välkomna till butiken i Grästorp eller besök webbshopen där stora delar av klädsortimentet ligger upp. Klicka HÄR för att ta dig direkt till Rean. 
 
Kram Sofia