Dressyrträning

Hejsan bloggen, 

Ikväll har min dressyrtränare fått rida och känna på elza, 
Och jag får säga att hon ser ganska bra ut ändå ifrån marken, eftersom jag aldrig ser henne från marken så passade jag på att filma lite, och här ser ni resultatet, bjuder också på en bild på min stallklädsel idag Sommar?

Hejsan bloggen.
 
Det finns både många fördelar och nackdelar med att driva ett eget företag.
En av de svåraste sakerna jag vet är att man måste hela tiden ligga så otroligt långt innan i planeringen. Alla kollektioner köps in minst ett halvår före det hamnar i butikerna. det är inte så lätt vilka trender och färger man känner för om ett halvår. Men det brukar alltid lösa sig och bli ganska bra när man väl kommit igång med alla inköp.
 
Men att sitta i Mars och planera hur sommaren ska se ut? Ja du det har jag väldigt svårt med.
Jag är nog mer än vad jag trodde en spontan person. Att sitta och planera schema och semester nu, i feb/mars,
Ja du det är för mig väldigt svårt. Med tanke på att jag gärna skulle vilja jobba dygnet runt, samtidig som jag skulle vilja vara hemma och träna och tävla hästen, samtidigt som jag skulle vilja hänga massor med mina fantastiska vänner!, Men att få ihop allt detta under en sommar är lättare sagt än gjort. Men det brukar ju alltid lösa sig, och det måste det göra iår med, då jag vill hinna göra så mycket som möjligt. Man år passa på medans man är ung ;) brukar man väl säga.
 
 
Kram Sofia
 
 

VÅR!!

Godmorgon bloggen.
 
Jag säger bara ÄNTLIGEN VÅR!, eller man ska kanske inte ropa hej än, vi är ju trots allt bara i feb. det borde vara kallt och snö vid den här tiden. Men idag är det strålande sol, himlen är nästan blå och det är ändå några plusgrader, och det känns riktigt vår i luften, fåglarna kvittrar och allt känns så skönt.
 
Så idag rullade jag upp mina jeans för första gången det här året :).
 
Idag bär jag fantastiska ankellånga jeans ifrån norska By TiMo, ljusa och lite slitningar och dragkedja nere vid ankeln. Och självklart hittar ni dessa byxor hos oss i butiken i Grästorp eller på våran webbshop.
 
 
 
 
Ni hittar denna fantastiska byxa här:
 
Kram Sofia