5 ÅR!

 
Idag firar butiken 5 år!
 
Tänk att det var hela fem år sean vi öppnade upp dörrarna till vår lilla butik och alla drömmar gick i uppfyllelse.
Det var en lång resa innan vi kunde starta igång med totalrenovering av ett bostadshus där vi gjorde den stora delen av renoveringen själva. Sen att söka och få in varumärken till butiken var lättare sagt än gjort.
Idag har vi drivit butiken i fem år. Det har varit fem tuffa och lärorika år. Men vi blickar frammåt och tror på framtiden. Ny mål och nya visioner.
 
Här är en kort sammanfattande text om oss som ligger uppe på vår webbshop.
Butiken

Lindahls Mode & Interiör är en livsstilsbutik som drivs av mor och dotter Lindahl. Här säljer vi kläder heminredning, accessoarer och delikatesser. Allt handplockat med hjärtat från välkända och unika varumärken.  Butiken ligger på genomfartsleden genom Grästorp.

Vår historia

Drömmen om att få driva en egen livsstilsbutik har funnits hos Familjen sedan många år tillbaka. Britts brinnande intresse för kläder smittades fort av sig på dottern Sofia redan vid barnsben. När Sofia sedan skulle välja gymnasie var valet givet "Skrädderi o Mode"

Att driva företag ligger familjen varmt om hjärtat och egenföretagare finns det nära i familjen. Så när Sofia tog studenten 2011 bildades bolaget Lindahls Mode AB. Under våren 2012 renoverade familjen om ett bostadshus till affärslokal, och i Augusti 2012 öppnades dörrarna till butiken Lindahls Mode & Interiör.

2014 tog företaget steget ut i näthandeln. Webbshopen och butiken delar samma lager, och allt från fotografering till att packa och skicka ordar sköts från Grästorp.

Vi är tacksamma att ni hittat till oss, så att vi kan fortsätta att utveckla vår dröm.

Följ gärna oss i vardagen på vårt instagramkonto @lindahlsmode.se

Eller läs Sofias blogg

// Britt och Sofia Lindahl

 

Besök gärna vår webbshop www.lindahlsmode.se

Kommentera här: