2014

Hej bloggen.
 
Nu leder år 2014 mot sitt slut, och vilket år det har varit.
Om någon skulle ha sagt i början på 2014 hur året skulle se ut och sluta så skulle jag nog inte tro dom.
Vi har jobbat hårdare än någonsin och det verkar ha gett resultat.
Jag har stora drömmar och visioner med bolaget Lindahls Mode, men för att nå sina drömmar måste man ha delmål för att ta sig hela vägen.
 
 
Våren 2014 började i en väldig fart, Vi anordnade en kundkväll med Modevisning där vi visade vårens fina kollektioner ifrån våra leverantörer. Vi var med och medverkade på Grästorps företagsmässa där vi visade upp oss, hade kanonerbjudande till alla besökare och även fick visa upp sommarens kläder på en gemensam Modevisning tillsammans med de andra klädbutikerna på orten.
 
 
 
Jag har under vår/sommaren 2014 förverkligat ytterligare en dröm för företaget.
I stället för att ta semester och vila upp sig under Sveriges fantastiska sommar månader, vi har ökat tempot och jobbat mer. Påsk 2014 öppnade vi dörrarna till våran sjöbod på Smögenbryggan. och det blev bättre än vad vi hade kunnat drömma om. så från påsk till slutet av aug jobbade jag var och varannan dag. Men det  var helt klart värt var enda timme.
 
 
Hösten 2014 gjorde vi ytterligare satsningar i butiken. Vi anordna inte bara 1 kundkväll som vi brukar. Denna hösten slog vi till med 2 st. 
Den första var våran traditionella Modevisning. Där vi visade upp hösten fantastiska kollektioner ifrån våra varumärken. Kundkväll nr 2 var lite extra, ett helt nytt upplägg. En Stylingkväll, med en lokal frisör, och en make up artist ifrån Göteborg. där vi tillsammans hjälpte kunderna att fixa festlooken. Utöver detta har vi varit abonnerade, haft damprogram för lionsdamern. och varit och klätt upp modeller i Lidköping. Klätt upp året Luciakandiater, och hjälpt till under Ljusfestivalen. Man kan lugn säga att hösten gick i 110. vi hann knappt med att avsluta den aktivitet vi höll på med innan vi var tvungna att starta med nästa. Men vi och jag, är så himla glada och stolta att få alla dessa fina uppdrag så det har varit med sann glädje att verklig ställa allt.
 
Nu ser vi fram emot 2015 som förhoppningsvis bjuder på fler utmaningar och extra event för alla våra kunder.
Vi ses nästa år!
 
BILDBOMD FÖR 2014
 

Kram Sofia