13 J U N I

Ni vet den där känslan när man bara tappar inspirationen. 
Jag imponerads av alla duktiga influencer vi har runt om oss, som hela tiden uppdaterar sina sociala medier med inspirerande bilder eller inlägg. Jag själv önskar jag skulle vara bättre på det framför allt på butikens Instagram. Men ibland kan jag känna att det vore skönt att bara få stänga av alla sociala medier för en stund. Då jag ibland kan känna att det bara blir för mycket.  
Jag har under de sista veckorna haft lite tidsbrist och dålig inspiration för uppdatering. Men börjar känna mig motiverad igen. Även om jag inte har haft motivationen för uppdatering har det hänt endel rolig saker som jag självklart att fångat på kort. 
 
Den gågna helgen spenderades på västkustens pärla Smögen, som visade sig från sin bästa sida. Där lördagskvällen bjöd på en magiskt upplevelse. En helt vindstilla kväll på klipporna med lite färska räkor. kvällen avslutades med en promenad längs klipporna och ett nattdopp i havet. 
 
 
Kram Sofia 

Kommentarer:

1 Rebecca Adnell:

Känner igen mig alltför väl. Ibland tappar man bara allting. Då kan det faktiskt vara skönt att släppa allt, inklusive sociala medier, och bara låta sig själv hitta tillbaka. Kram på dig ♥

2 Angelica Wåhlin:

Ser ju helt fantastiskt ut :)

Svar: Ja det var ljuvligt :)
Sofia Lindahl

Kommentera här: