Sena möten

Godkväll, klockan är strax 22 och jag är precis hemkommen från dagens långa dag där möterna har avlöst varandra, men ibland är möterna viktigare än hur lång och intensiv dagarna kan bli, och idag var en sådan dag. 

Efter dagens jobb stack jag snabbt iväg på ett första kort möte där vi är en liten grupp i Grästorps handel jobbar för hur vi ska marknadsföra oss och jobba med Nossan Ljusfestival som äger rum under en vecka i höst här i Grästorp. 

Kvällens sista och långa möte, var åter igen en träff med de kvinnliga egenföretagarna i Grästorp som är med i det kvinnliga nätverket vi har startat. Så man ska kanske inte kalla det för möte? 
Idag höll en av de duktiga kvinnliga företagarna ett intressant fördrag om just företag och hur det kan vara som kvinna att driva just företag, för mig var det ett givande och inspirerande fördrag som fick igång tankeverksamheten. Kan ni känna igen er i att ibland måste man lyssna på någon "utifrån" för att fortsätta känna drivet och självsäkerheten i det man håller på med? Det kan gälla i allt från jobb, till träning, till relationer.

Nu avslutar jag kvällen med lite tilltugg, mjukiskläder och en filt i sängen för att läsa igenom några bloggar. 
Önskar er en trevlig kväll 
(null)

Kram Sofia 

Kommentera här: